e-mail workshops

HTH Actueel

right

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief 4 HTH Training & Consult
Nieuwe Arbeidsomstandighedenwet

Met ingang van 1 januari 2007 is de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet ingevoerd. De nieuwe Arbowet bevat doelvoorschriften. Per branche zullen arbocatalogi worden ontwikkeld met daarin opgenomen de middelen waarmee de doelen kunnen worden bereikt. Overigens zal de ontwikkeling van deze arbocatalogi nog wel even duren. Werkgevers en werknemers kunnen gedurende een periode van drie jaar terugvallen op de nu geldende beleidsregels.

Nieuw boek

Nieuwe Arbowet nieuw boek. In de tweede druk van het boek 'De ondernemingsraad en arbeidsomstandigheden' heeft Hendrik ter Horst alle wijzigingen verwerkt. Het boek wordt uitgegeven door Sdu Uitgevers. Zie ook www.sdu.nl. Het boek kost 29,00 en het ISBN-nummer is: 9012117267.

Presentatie

Op 27 februari 2007 zal Hendrik ter Horst het boek presenteren tijdens een door de Beroepsvereniging voor medezeggenschapsprofessionals (BVMP) georganiseerde middag onder de titel:

Het lijkt of je alles kwijt bent, tot je weet waar je moet zoeken.....

De presentatie is toegankelijk voor leden en geinteresseerden, bijvoorbeeld OR-leden, P&O'ers en preventiemedewerkers. Inschrijven kan door een mail te sturen naar: inschrijven@bvmp.nl. Graag bij de inschrijving vermelden of u BVMP-lid bent of een geinteresseerde.
De kosten voor BVMP-leden zijn: 40,00
De kosten voor niet BVMP-leden: 60,00

Iedere deelnemer ontvangt gratis een exemplaar van het boek!
De inschrijving sluit op 10 februari 2007!

Archief: 1 2 3 4


HTH Training & Consult brengt eens per jaar een nieuwsbrief uit. Als u deze nieuwsbrief wilt ontvangen laat dan hier uw e-mail gegevens achter.